KARRIERECOACHING:
 

At leve i midten kan gøre ondt også når det gælder din jobmæssige situation. Kan du genkende følgende:

  • Min karriere er gået i stå og jeg føler at jeg er stagneret i mit job.
  • Jeg er aldrig havnet på den rette hylde, jeg er ikke rigtig tilfreds med mit job.
  • Jeg magter ikke mit nuværende job, jeg har brug for at sadle om og drosle ned
     

De fleste mennesker oplever på et tidspunkt i deres liv en trang til, eller lyst til at der skal ske noget andet og nyt i deres karriere. Baggrunden, frekvensen og motivationen kan være meget forskellig fra person til person. Det er helt almindeligt, at man kan gå i lang tid og tænke på det, uden at der reelt sker noget.

”Change and moving on is what happens when the pain of holding on becomes greater than the fear of letting go

"Making a big life change can be scary but living with regret is always scarier"

Ofte kan det kan være uoverkommeligt selv at tage hul på processen med, hvad det næste skridt kunne være og gøre noget ved det. Rigtigt mange mennesker oplever det som at være i et vaccum af uafklarethed og mellemtilfredshed, som kan efterlade stor frustration og kan påvirke livskvaliteten.

Hvis du nikker genkendende til ovenstående, så kan Karrierecoaching meget vel være det rette for dig. Som din Karrierecoach, kan jeg hjælpe dig frem til en afklaring af, hvad der skal give dig arbejdsglæde og livskvalitet fremover, så du kommer derhen, hvor du ønsker at være i joblivet og med din karriere.

Et Karrierecoaching forløb består typisk af følgende:
 

  • Karriereafklaring: hvor vi bringer forskellige parametre i spil – tidligere erfaring, kompetenceafklaring, værdiafklaring, personlige succeshistorier, motivationsfaktorer, livshjul, trivselsbarometer, talent og drømmescenarier m.m.
  • Jobsøgning: sparring på CV, ansøgninger, LinkedIn profil, jobsamtaler (evt. rollespil)
     

Vi tilpasser forløbet til dig og dine behov, og jeg fungerer som din støtte på sidelinjen. Sammen finder vi ind til det, du brænder for og får identificeret de nødvendige steps, der skal til for, at du finder din rette hylde og oplever dit liv som tilfredsstillende, energigivende og meningsfuldt. Klik for praktiske informationer om et karrierecoaching forløb.

Kontakt mig